查看: 2145|回復: 4

2009年9月14日最新近況

小魚又搬回細缸,新缸新買兩條虎鯋及一條白豬仔,希望小魚群能適應吧‥(我不想玩死牠們 )
4 a: p8 x& K4 s& Y0 h4 E4 d- y/ c% ?

" ]& W% S, y* G+ e. u( F
0 p( P8 l& [9 b) _; {* ^) e# i# S
6 B3 Z$ e- K- J7 Q* I; i* @" S- Q3 D8 O! h

+ k' h$ B& `. p
- `/ Q3 n) {8 J+ j3 p% |7 ]% |2 t) A5 _' n& L! R: f

% C5 c1 ?; Q3 ]9 L(可能是最後晚餐 )
識貨呀~學人養豬仔魚~good
回復

小魚又搬回細缸,新缸新買兩條虎鯋及一條白豬仔,希望小魚群能適應吧‥(我不想玩死牠們 )
3 C  a7 P  [9 m+ ?8 \6 o(可能是最後晚餐 )) z6 E4 e0 X0 O4 q8 V; \6 m
蘇豪 發表於 14-9-2009 00:17

; u: ]8 G  l( t2 m, ], A$ h1 J' z6 S/ t' l2 p
條虎沙咁淺色既  深色d靚仔d喎  
7 W; ~% z5 y' G( z2 i0 Y6 Y( H, [# u$ P
5 I# G# i4 r0 Y- Y$ \# S, k' `. d咁快就兩個缸 睇離 你好快你就換個大個我既缸了  
回復

缸仔唔係我杯茶,樓下魚池先係我目標‥
回復

你樓下魚池等我(福仔)...大左會搬去你個樹玩一排..係時間幫你清一清魚池啦
回復