查看: 2124|回復: 5

有咩好game呀~~~

我想問下大家有咩on line game好玩呢e家....' `# _  t. X/ `3 [( {/ G
我就玩緊墨香喇..因為唔洗$$$...得閒開一陣...不過講真就真係唔係太好玩..= =最主要係因為冇野玩同巨唔洗$$$..d 畫面都不太好= =可能以前天2 d太好= =

回復 #1 卡奧 的帖子

我知遲d RO會出一隻係天2screen...(3D); Z' {  q! L5 `, Y4 Q4 u% r
都好多人都話等緊" f3 _1 c: R6 U+ o
但係未知幾時出囉; X4 `& [' ?1 x- y+ B1 B" k
而家好多game都太垃圾...冇咩interest
回復

所以呢...我而家索性唔打住...冇野好玩
回復

你有女友就咁話...
4 Z# f' a# d1 \6 H! c' Y% \$ F! ~) q我呢d高級單身貴族....點算....: j, g( S: x4 ~$ p7 g% }8 J
管理員唔了解我地心聲...好難整好個論壇架wor~~哈哈% M, t( @8 w, x# l% _8 Z6 T8 h0 m
  Q' F) J" z, i/ h2 E2 p# [, w+ N
回復

玩大航海吧

自由度高, 喜歡打交既打交, 做生意就生意
0 _1 B; w: Y' p6 ~(P.S. 不過要練等要花好大既力氣同時間)7 C) ~1 D1 y% |: D
2 V2 Z% f, w: }$ `7 Q* k
要既話找我一起玩8 m" t7 B; T& [; j/ o6 D. J
P服 阿Jack;P
回復

Jack....大航海我唔岩我地...
0 C7 K: v( K. {/ X$ n! B8 Z* I我地都係比較喜歡玩陸地既game ...ccc3 D$ f4 Z* s7 Y7 |
想玩番d好似天2咁既...
回復