查看: 2192|回復: 6

神話2

神話2大家有冇興趣玩呀/ [: @; K4 ?) ], X4 ?6 D3 ^
呢排冇online game打好悶呀
% e8 j& b2 f1 T  y5 Y& @4 b: F! @  s% _大家俾d意見丫
http://ryl.runup.com.hk/introduction04b.php' G6 q& l4 {* k+ {& j# p
去睇下...有d似天2...有d想玩呀我
回復

好似幾好喎,聽日七仔有得賣? 2 K8 N2 S: u6 O
有我就買黎玩下先~ :)
回復

我聽日都買黎玩呀
) D8 Y+ ?1 S0 \  _/ }我想玩祭司or幻術師呀
) w4 A7 V1 S6 Q0 U% I你地又想玩咩職業呀& g' b. c/ l6 h+ K# `9 f
因為呢隻game好似係唔同族就見唔到大家2 ~5 U2 B2 j9 i" X& m
即係我人類...你異族...見到既時候...即係打既時候...平時組唔到隊升lv
1 w& |1 r% m  |- b4 H所以我地傾定玩邊先
" c7 x3 B! q  D2 Z! G我支持人類.
回復

我買左黎玩啦...
( Y" |9 W# T* }/ a& w! D玩完天2之後...發覺d畫面馬馬地
5 l, r7 N( u- x7 [. Y你地聽日買完番黎試下啦* u0 P) i' O% P( a0 z$ v2 z
我冇所謂既, 打呢隻game都係消磨時間
回復

終於裝左隻game喇,不過玩左唔夠十分鐘.....9 f* q; B$ E+ F- j, c) ~  k
一入game見d人話徵LV50以上嘅主教.....
* u$ x8 B3 N* X. {7 R# C即時想logout....唔想再追lv喇...玩死人..:L
回復

追lv...唔啦我地
! k+ L2 m8 H- Z& Y* R1 B" F我地都係想玩下online game jar1 d( T3 O% u, \$ Z/ u6 m
你仲有冇玩呀
回復