查看: 1873|回復: 4

[轉貼] 形容的相當貼切!你是哪一類型的啊

感歎女人:   9 L" J: i" y' O6 a1 u
  漂亮的不下廚房 " R. Q2 v) Y8 W; E- @" w
  下廚房的不溫柔
  A8 h& c) a" {; `% [; R( P" S  會溫柔的沒主見 ) V# U! H3 _9 ?, o
  有主見的沒女人味
1 V, q9 j3 Q) R" x/ c  有女人味的亂花錢 : M3 t$ z' c: n
  不亂花錢的不時尚8 W7 U7 k# Z; Z+ l+ r5 q: V2 x
  時尚的不放心 1 S. \( ]/ `) Y# \7 W; i9 M
  放心的沒法看 4 e* ~0 s2 q) Q- D1 ]% x! }% y
  $ p( H& q; ]! p, i1 y
感歎男人:
9 T1 i) ^" a1 I  L0 e. `  有才華的長得醜 ) E* J1 H& W, E3 L' x8 \; p/ R
  長得帥的掙錢少 ! n$ t6 ]# o+ `! J  l  W3 M
  掙錢多的不顧家
& b5 m% C6 P% n* n' @5 c* p9 P  }  顧了家的沒出息
( d+ C. e  W1 L  有出息的不浪漫
# Z4 |5 F. b- }; v. }  會浪漫的靠不住
8 C7 {* L- z1 N0 ]& Q1 I: o2 ^- S  靠得住的又窩囊
十隻手指有長短啦 呢個世界根本就無佢想要十全十美既人$ p/ K  k+ e( v6 D# z
3 _; g6 K, d% \9 V. t% w
有得有失 自己愛就得
回復

哈哈~~ 我係多類型;P
回復

原帖由 北斗 於 18-7-2006 12:29 AM 發表; c3 K5 Y% n4 D- e- K, A
十隻手指有長短啦 呢個世界根本就無佢想要十全十美既人4 j& U% |5 S) J; N4 A
  Y7 w. r9 h% d( H
有得有失 自己愛就得

8 Q5 [. W6 e, o& z& T7 h5 F
7 `! s9 N) W/ ^! G" vTotally agreed ah!!!
回復

我覺得喱度寫得好似好衰囉= =
2 ?, d! j* N! P/ Y3 `, z; M- A十全十美GE都唔係人啦...= =就係唔係十全十美 人人都唔同先特別= =個個一樣去做機械人啦= =同埋我覺得一個人唔只係得一句掛 KAKAKA
8 ~: u+ |3 G% R9 w. ]( H一生人用7個字就可能講曬..太慘慘了~~~~
回復