查看: 2149|回復: 4

2009年9月14日最新近況

小魚又搬回細缸,新缸新買兩條虎鯋及一條白豬仔,希望小魚群能適應吧‥(我不想玩死牠們 )* L+ w6 Y( v/ M9 k( p) M1 [4 ?
% O6 S. D) v4 x) r( {/ @5 G

9 p1 q/ Y& M: e5 H2 E* x
. Q3 c4 b! {0 A/ ~% v' C& D
  F( V9 @" x' x' u( \+ p, v
. b1 P. [) L) ?6 o+ K5 H
" B: m9 D; S3 n" p  _8 w4 p& c1 L8 v# s9 G; S* k# q" g
: @% k+ Z# p8 i! N

& V2 p5 z9 F5 S, U, v(可能是最後晚餐 )
識貨呀~學人養豬仔魚~good
回復

小魚又搬回細缸,新缸新買兩條虎鯋及一條白豬仔,希望小魚群能適應吧‥(我不想玩死牠們 )& w) t, X- d& p, u+ q# u
(可能是最後晚餐 )
- ~) o* M1 {6 N  [  s8 g1 ^蘇豪 發表於 14-9-2009 00:17

# I. M$ d  E5 f
' p7 E0 t- T+ S2 {條虎沙咁淺色既  深色d靚仔d喎   & o0 J5 ^8 B* F2 |. P

, Z: k% a  r- ?+ ?$ H' v咁快就兩個缸 睇離 你好快你就換個大個我既缸了  
回復

缸仔唔係我杯茶,樓下魚池先係我目標‥
回復

你樓下魚池等我(福仔)...大左會搬去你個樹玩一排..係時間幫你清一清魚池啦
回復