查看: 2172|回復: 5

有咩好game呀~~~

我想問下大家有咩on line game好玩呢e家...., K, s( L( M5 B- [- I( W
我就玩緊墨香喇..因為唔洗$$$...得閒開一陣...不過講真就真係唔係太好玩..= =最主要係因為冇野玩同巨唔洗$$$..d 畫面都不太好= =可能以前天2 d太好= =

回復 #1 卡奧 的帖子

我知遲d RO會出一隻係天2screen...(3D)8 [3 U2 W, _9 M5 o& z
都好多人都話等緊- M4 }- r. O5 ]7 r
但係未知幾時出囉; j/ n  Y9 N# W  c" K2 W
而家好多game都太垃圾...冇咩interest
回復

所以呢...我而家索性唔打住...冇野好玩
回復

你有女友就咁話...' Y- Y$ c, t% Y/ }0 Q- i4 @$ |
我呢d高級單身貴族....點算....
' W+ \  m4 ^: _9 O5 s管理員唔了解我地心聲...好難整好個論壇架wor~~哈哈
7 D* |8 ~& N, [; a" R+ t' r+ j* |2 n9 _
回復

玩大航海吧

自由度高, 喜歡打交既打交, 做生意就生意
* k* `8 [$ |, Z/ M5 v5 o& r(P.S. 不過要練等要花好大既力氣同時間). v5 B# r: ~* c  T! Y6 h! y- L
# E$ Q, x0 X% d
要既話找我一起玩
- I8 [9 n8 G, R: h* p& f6 W# GP服 阿Jack;P
回復

Jack....大航海我唔岩我地...0 V% S; E& v  h9 B# N( i* R
我地都係比較喜歡玩陸地既game ...ccc5 d+ E8 O) t/ U2 _( }
想玩番d好似天2咁既...
回復