查看: 1877|回復: 4

[轉貼] 形容的相當貼切!你是哪一類型的啊

感歎女人:   3 S& v" }2 H$ F, h5 t# I# Y
  漂亮的不下廚房 ; _% s4 J+ l$ i' ]
  下廚房的不溫柔 ; ~, _: P6 u0 K' J- P: m$ L; w
  會溫柔的沒主見
# I% a2 R( K7 n3 J8 ~  有主見的沒女人味 : z/ V  B+ u8 u1 B& G
  有女人味的亂花錢
6 {; y- M# z& q+ s2 d8 t  不亂花錢的不時尚
6 d5 s% f1 k/ c% T* ]' j2 |  時尚的不放心 ( |9 p' |5 B& f' @  i
  放心的沒法看
6 c  A+ ~/ d  c9 s2 E! n+ g  
# t- |9 k. M9 e3 e( G* a. L/ B' k; Z" ~感歎男人:
9 \1 [9 Z+ P. |3 J0 c" \  有才華的長得醜 6 L  q0 W  ]# ]6 q; j. Y* a
  長得帥的掙錢少
. a2 F+ T( t( s( h  掙錢多的不顧家 ! i3 V3 @4 b) X! ~2 J) l: q
  顧了家的沒出息 ( W0 A9 x- H' \1 Q# }% u
  有出息的不浪漫
! s6 q# f4 `# A* j  |+ F( L  會浪漫的靠不住 4 K3 o  X3 r/ F/ y
  靠得住的又窩囊
十隻手指有長短啦 呢個世界根本就無佢想要十全十美既人2 t6 f; f' {! r  c; D

; E7 y+ Y) R- W, m& r9 N  W0 j有得有失 自己愛就得
回復

哈哈~~ 我係多類型;P
回復

原帖由 北斗 於 18-7-2006 12:29 AM 發表. I- n+ |) f, Z$ X* q) u
十隻手指有長短啦 呢個世界根本就無佢想要十全十美既人
( ^5 [- ?2 l2 h5 h4 H9 o9 X  S0 G. z; }+ b% O" d6 n- W% n
有得有失 自己愛就得
; m+ c+ [+ g, n; N6 N+ M. C
& |2 _5 a4 J) F% s& @  C
Totally agreed ah!!!
回復

我覺得喱度寫得好似好衰囉= =, [; V# J% R1 o2 J, m" E- c
十全十美GE都唔係人啦...= =就係唔係十全十美 人人都唔同先特別= =個個一樣去做機械人啦= =同埋我覺得一個人唔只係得一句掛 KAKAKA
! o0 }6 l8 ~* i* D/ }一生人用7個字就可能講曬..太慘慘了~~~~
回復